banner913
banner932
banner1012

Melo yine ortalığı karıştırdı

banner1020

Libertadores Kupası maçında Felipe Melo'nun forma giyidiği Palmerias ile Penarol arasındaki karşılaşmada eski Galatasaraylı Melo yine ortalığı karıştırdı

banner974
Melo yine ortalığı karıştırdı

banner971

Libertadores Kupası grup mücadelesinde Brezilya temsilcisi Palmeiras'ın, Uruguay'ın Penarol takımını yendiği maçta bir dönem Galatasaray forması da giyen Felipe Melo, karşılaşma bitiminde üzerine yönelen rakip oyuncuya yumruk attı.

Uruguay'da oynanan müsabakada Palmeiras, konuk olduğu Penarol'u 3-2 yenerken, maçın bitimiyle ev sahibi ekibin bazı futbolcuları ile Melo arasında tartışma yaşandı. Karşılıklı sataşmanın ardından Brezilyalı oyuncu, üzerine yönelen rakip oyuncuyu yumrukladı.

Güney Amerika ülkelerindeki takımların mücadele ettiği Libertadores Kupası'nda 5. grupta yer alan Palmeiras, 4 maç sonunda 10 puanla lider durumda bulunuyor. Penarol ise 3 puanla son sırada yer alıyor.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.