banner913
banner932
banner1012

Manchester City Çağlar için harekete geçti

banner1020

Manchester City, Çağlar Söyüncü'yü kadrosuna katmak için harekete geçti. İngiliz Basını, Guardiola'nın Laporte'un boşluğunu milli yıldızla doldurmak istediğini iddia etti

banner974
Manchester City Çağlar için harekete geçti

banner971

Milli futbolcu Çağlar Söyüncü, yine Ada gündeminde. Yaz transfer döneminde Harry Maguire'ı Manchester United'a kaptıran Manchester City'nin gözünü, bir başka Leicester Cityli Çağlar'a diktiği öne sürüldü.

İngiliz basını, Pep Guardiola'nın sakatlığı nedeniyle uzun süre sahalardan uzak kalacak Aymeric Laporte'un yokluğunu, 23 yaşındaki stoperle doldurmak istediğini yazdı.

The Guardian'ın haberinde genç savunmacının tekniği, soğukkanlılığı ve topu oyuna sokma becerisiyle İspanyol teknik adamın gözüne girdiği ve devre arasında bu transferin noktalanmasını istediği belirtildi.

Pep'in listesinde İskoçya Ligi ekiplerinden Haerts forması giyen 17 yaşındaki sol bek Aaron Hickey'nin de olduğu ifade edildi. 

2018-2019 yaz transfer döneminde Leicester City'e transfer olan Çağlar Söyüncü, bu sezon takımının Premier Lig'deki tüm maçlarına ilk 11'de başladı ve bir de gol pası verdi. 

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.