banner913
banner932
banner1012

Lyon'un kadrosu belli oldu

UEFA Avrupa Ligi çeyrek final rövanşında 20 Nisan Perşembe günü Beşiktaş'a konuk olacak Fransız ekibi Olympique Lyon'un maç kafilesi belli oldu. Kart cezalısı Rafael da Silva ile birlikte sakatlığı süren Emanuel Mammana da kadroda yer almadı

banner974
Lyon'un kadrosu belli oldu

banner971

Olympique Lyon Kulübünden yapılan açıklamaya göre teknik direktör Bruno Genesio'nun 22 kişilik kadrosunda, 2-1 kazanılan ilk maçta sahaya çıkan Arjantinli savunma oyuncusu Emanuel Mammana, sakatlığı nedeniyle yer almadı.

Kart cezalısı Brezilyalı Rafael da Silva ve Avrupa kadrosuna alınmayan Hollandalı Memphis Depay'ın dahil edilmediği kadroda, hafif sakatlığı bulunan Fransız Mathieu Valbuena'ya yer verildi.

Fransız ekibinin Beşiktaş maçı için İstanbul'a gelecek kafilesinde yer alan futbolcular şöyle:

Kaleci: Anthony Lopes, Mathieu Gorgelin, Lucas Mocio

Savunma: Mouctar Diakhaby, Jordy Gaspar, Christophe Jallet, Jeremy Morel, Nicolas Nkoulou, Maciej Rybus, Mapou Yanga-Mbiwa

Orta saha: Houssem Aouar, Sergi Darder, Jordan Ferri, Maxime Gonalons, Corentin Tolisso, Lucas Tousart

Forvet: Maxwel Cornet, Nabil Fekir, Rachid Ghezzal, Alexandre Lacazette, Jean-Philippe Mateta, Mathieu Valbuena

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.