banner913
banner932
banner1012

Liverpool, Mesutlu Arsenal'ı dağıttı

banner1020

Premier Lig'de Liverpool, konuk ettiği Mesut Özil'li Arsenal'ı adate sahadan sildi. Dev maçtan 4-0 galip ayrılan Liverpool, şampiyonluk yarışı için rakiplerine gözdağı verdi

banner974
Liverpool, Mesutlu Arsenal'ı dağıttı

banner971

İngiltere Premier Lig'in 3. haftası dev bir maça sahne oldu. Şampiyonluk adaylarından Liverpool ile Arsenal, Anfield'de kozlarını paylaştı. Evinde rakibine göz açtırmayan Emre Can'lı Liverpool, karşılaşmayı 4-0 kazandı.

Liverpool'un gollerini 17. dakikada Roberto Firmino, 40. dakikada Sadio Mane, 57. dakikada Mohamed Salah ve 77. dakikada Daniel Sturridge kaydetti.

Türk asıllı Alman futbolcularından Emre Can, Liverpool adına 84 dakika sahada kalırken, Arsenal'da Mesut Özil 90 dakika forma giydi.

Bu sonuçla Liverpool puanını 7'e çıkarırken Arsenal 3 puanda kaldı. 

İngiltere Premier Lig'de günün diğer maçlarında, Chelsea ağırladığı Everton'u 2-0'la geçti. Tottenham konuk ettiği Burnley, West Bromwich Albion ise Stoke City ile 1-1 berabere kaldı.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.