banner913
banner932
banner1012

Liverpool, De Gea'ya takıldı!

banner1020

İngiltere Premier Lig'de Manchester City, Stoke City'ye adeta gol olup yağdı. Rakibini 7-2'lik skorla dağıtan Pep Guardiola'nın takımı, Manchester United'ın Liverpol ile berabere kalması sonrası liderlik koltuğuna oturdu. Chelsea ise haftayı büyük bir hayal kırıklığıyla kapattı

banner974
Liverpool, De Gea'ya takıldı!

banner971

Premier Lig'in 8. haftasında Manchester City, Etihad Stadı'nda Stoke City'yi konuk etti. Maçta gol perdesini 17. dakikada Gabriel Jesus açtı. Bu dakikadan sonra Etihad'da gol sesi kesilmedi. Manchester City, attığı üst üste gollerle sahadan 7-2 galip ayrıldı.

Manchester City'nin golleri 17 ve 50. dakikada Gabriel Jesus, 19. dakikada Sterling, 27'de David Silva, 60'ta Fernandinho, 62'de Sane ve 79. dakikada Bernardo Silva kaydetti. Stoke City'nin golleri ise Diouf ve Kyle Walker'dan (kendi kalesine) geldi.

Bu sonucun ardından 22 puana yükselen Manchester City, Premier Lig'de zirveye yükseldi. Stok City ise 8 puanda kaldı.

LİVERPOOL İLE MAN’U YENİŞEMEDİ

Anfield Road Stadı'nda oynanan karşılaşmanın ilk yarısında Liverpool ve Manchester United pozisyona girmekte zorlanırken, soyunma odasına 0-0 eşitlikle gidildi.

İkinci yarıda ataklarını sıklaştıran ev sahibi Liverpool, yakaladığı net gol pozisyonlarında Manchester United'ın file bekçisi David De Gea engelini aşamadı ve mücadele 0-0 eşitlikle sonuçlandı.

Liverpool'da Türk asıllı Alman futbolcu Emre Can 90 dakika boyunca sahada kaldı. Bu beraberliğin ardından zirve mücadelesi veren Manchester United puanını 20'ye, Liverpool ise 13'e çıkardı.

Chelsea'ye Crystal Palace darbesi!

Günün diğer maçında Chelsea, Crystal Palace'a deplasmanda 2-1 mağlup oldu. Ev sahibi Crystal Palace, 11. dakikada Azpilicueta'nın kendi kalesine attığı golle 1-0 öne geçti. 18. dakikada Bakayoko Chelse adına skoru 1-1'e getirdi. İlk yarının bitimine saniyeler kala ise Wilfried Zaha sahneye çıktı ve Palace yeniden öne geçirdi: 2-1 

Karşılaşmanın ikinci yarısında başka gol sesi çıkmayınca Londra derbisinde kazanan Crystal Palace oldu ve bu sezonki ilk golünü Chelsea'ye atan Selhurst Park sakinleri, ilk üç puanını da Maviler'den almış oldu.

Diğer maçlarda alınan sonuçlar şu şekilde;

Burnley 1-1 West Ham United

Swansea 2-0 Huddersfield Town

Tottenham 1-0 Bournemouth

Liverpool 0-0 Manchester United

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.