banner913
banner932
banner1012

Konfederasyonlar Kupası başlıyor

banner1020

Rusya'da düzenlenecek olan 8. FIFA Konfederasyonlar Kupası yarın başlıyor. 8 takımın mücadele edeceği dev organizasyonu futbolseverler, TRT ekranlarından canlı olarak izleyebilecek

banner974
Konfederasyonlar Kupası başlıyor

banner971

8. FIFA Konfederasyonlar Kupası heyecanı başlıyor. Dev kupa, 17 Haziran Cumartesi günü saat 18.00'de oynanacak Rusya-Yeni Zelanda maçıyla başlayacak. 2 Temmuz'a kadar sürecek olan organizasyon TRT ekranlarında yayınlacak.

Dev kupada Spor Toto Süper Lig'den 2 futbolcu mücadele edecek. Beşiktaş ile üst üste 2. kez lig şampiyonluğuna ulaşan Ricardo Quaresma, Portekiz ve Bursaspor'da forma giyen Aziz Behich Eraltay ise Avustralya'nın kadrosunda yer aldı. Geride kalan sezonda Beşiktaş'ta kiralık olarak forma giyen Vincent Aboubakar, Kamerun'un kadrosunda kendine yer buldu.

İngiliz ekibi Liverpool'da forma giyen Emre Can ile Alman temsilcisi Hoffenheim'da görev yapan Kerem Demirbay ise son dünya şampiyonu Almanya'nın kadrosuna yer alıyor.

Rusya'nın başkenti Moskova'nın yanı sıra Saint Petersburg, Kazan ve Soçi'de düzenlenecek 2017 FIFA Konfederasyonlar Kupası'nın grupları şu şekilde:

A Grubu: Rusya, Yeni Zelanda, Portekiz, Meksika

B Grubu: Şili, Avustralya, Almanya, Kamerun

Şampiyonada gruplarını ilk 2 sırada bitiren ekipler, çapraz eşleşmeyle yarı finalde karşılaşacak. Final mücadelesi ise 2 Temmuz'da Saint Petersburg kentiyle aynı adı taşıyan statta oynanacak.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.