banner913
banner932
banner1012

Flamengo 35 yıl sonra yarı finalde

banner1020

Copa Libertadores çeyrek finalinde 2-0’ın rövanşında deplasmanda Internacional ile 1-1 berabere kalan Flamengo 35 yıl aradan sonra adını yarı finale yazdırdı

banner974
Flamengo 35 yıl sonra yarı finalde

banner971

Copa Libertadores çeyrek finalinde Flamengo deplasmanda Internacional ile karşı karşıya geldi. Ev sahibi ekip 62. dakikada Rodrigo Lindoso ile 1-0 öne geçse de Flamengo bu gole 85. dakikada Gabriel ile karşılık verdi. Karşılaşmada başka gol olmayınca taraflar 1-1’e razı oldu.

Bu sonuçla ilk maçtaki 2-0’lık skor avantajını elinde bulunduran Flamengo, Copa Libertadores’te 35 yıl aradan sonra adını yarı finale yazdırmayı başardı.

Flamengo sahasında oynadığı ilk maçta Internacional’i 2-0 mağlup etmişti.

Organizasyonun diğer maçında Boca Juniors, deplasmanda 3-0 kazandığı ilk maçın rövanşında LDU Quito ile 0-0 berabere kalarak yarı finale yükselen diğer takım oldu.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.