banner913
banner932
banner1012

FIFA'dan futbolcu lehine kararlar

banner1020

FIFA ve Profesyonel Futbolcular Birliği arasında önemli bir protokol hayata geçirildi

banner974
FIFA'dan futbolcu lehine kararlar

banner971

FIFA ile Uluslararası Profesyonel Futbolcular Birliği (FIFPro), futbolun daha iyi yönetilmesini sağlama amacıyla 6 yıllık anlaşma imzaladı.

FIFA'dan yapılan açıklamada, bu iş birliği sayesinde transfer sisteminin iyileştirilmesi, futbolcuların yalnız antrenman yapmaya zorlanmasının engellenmesi ve futbolcu ile kulüp arasındaki vadesi geçmiş borçlar sorunlarının çözümünün hızlandırılacağı ifade edildi.

Ayrıca anlaşma sayesinde FIFPro'nun, 2015 yılında transfer sistemi nedeniyle FIFA aleyhinde açtığı davayı da geri çekme kararı aldığı belirtildi.

Açıklamada, FIFA Başkanı Gianni Infantino, "Bugün profesyonel futbol yönetiminin geliştirilmesi için önemli dönüm noktasıdır. Transfer sisteminin gözden geçirilmesi için yapılacak iş birliğini görmeyi sabırsızlıkla bekliyorum." değerlendirmesinde bulundu.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.