banner913
banner932
banner1012

Everton'dan taraftarına ağır ceza

banner1020

İngiltere Premier Lig takımlarından Everton, UEFA Avrupa Ligi'nde Olympique Lyon ile oynadıkları maçta rakip kaleciye saldıran taraftara ömür boyu men cezası verdi

banner974
Everton'dan taraftarına ağır ceza

banner971

İngiliz ekibinden yapılan açıklamada, Fransız temsilcisinin 1-0 üstünlüğüyle devam eden karşılaşmanın 64. dakikasında kucağındaki çocuğa rağmen Olympique Lyon kalecisi Anthony Lopes'e saldıran taraftarın ömür boyu stada alınmayacağı bildirildi.
İki takım futbolcularının yanı sıra taraftarların da müdahil olduğu olaylarla ilgili UEFA'nın yanı sıra Liverpool polisi de inceleme başlattığını duyurdu.
UEFA Avrupa Ligi'nin üçüncü hafta mücadelesinde sahasında Olympique Lyon'a 2-1 mağlup olan Everton, bir puanla son sırada bulunuyor. Fransız temsilcisi ise 5 puanla ikinci sırada yer alıyor.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.