banner913
banner932
banner1012

Cenk Tosunlu Everton deplasmanda galip

banner1020

İngiltere Premier Lig'in, 12. haftasında Everton, deplasmanda Southampton'ı 2-1 mağlup etti. Karşılaşmada milli futbolcu Cenk Tosun Everton formasıyla ikinci kez ilk 11'de sahaya çıktı

banner974
Cenk Tosunlu Everton deplasmanda galip

banner971

İngiltere Premier Lig'de heyecan, 12'inci hafta maçlarıyla devam ediyor. Southampton evinde Everton'ı ağırladı. Maviler, Davies ve Richarlison'ın golleriyle Southampton deplasmanından 2-1'lik galibiyetle ayrıldı.

Everton formasıyla geçen hafta Tottenham karşısında ağları sarsmasının ardından bu maça ilk 11'de başlayan Cenk Tosun, 90 dakika boyunca sahada kaldı.

Karşılaşmaya hızlı başlayan konuk ekip, 4. dakikada TomDavies'in golüyle 1-0 öne geçti ve ilk yarı bu skorla sona erdi.

İkinci yarıda ataklarını sıklaştıran Southampton, 50. dakikada Danny Ings'in ağları sarsmasıyla skoru 1-1'e getirdi. Everton, 75. dakikada Richarlison'un golüyle yeniden 2-1 öne geçti ve karşılaşma bu skorla sona erdi.

Bu sonuçla Everton, Premier Lig'de puanını 14'e yükseltirken, Southampton 8 puanda kaldı.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.