banner913
banner932
banner1012

Cavani, Uruguay''ı çeyrek finale uçurdu

banner1020

banner974
Cavani, Uruguay''ı çeyrek finale uçurdu

banner971

2018 FIFA Dünya Kupası son 16 turu ikinci maçında Uruguay, Portekiz'i 2-1 mağlup ederek çeyrek finale yükseldi. Uruguay, çeyrek finalde Fransa ile karşılaşacak.

Fisht Stadı'nda Meksikalı hakem Cesar Ramos Palazuelos'un yönettiği mücadelede; Uruguay, 7. dakikada Edinson Cavani'nin attığı golle Portekiz karşısında 1-0 öne geçti. 55. dakikada Pepe'nin attığı golle Portekiz 1-1 eşitliği yakaladı. Uruguay'ın yıldız oyuncusu Edinson Cavani, 62. dakikada kendisinin ve takımının ikinci golünü kaydetti. Kalan dakikalarda başka gol olmayınca Uruguay sahadan 2-1 üstün ayrıldı.

Uruguay A Grubu'nu gol yemeden 9 puanla lider bitirirken, Portekiz ise B Grubu'nu 5 puanla ikinci sırada tamamlamıştı.

Uruguay ile Fransa 6 Temmuz Cuma günü saat 17.00'de Nizhny Novgorod Stadı'nda karşı karşıya gelecek. Karşılaşma TRT 1, TRT 4K ve fifa2018.trtspor.com.tr'den naklen yayınlanacak.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.