banner913
banner932
banner1012

Beşiktaş tur için sahada

banner1020

UEFA Avrupa Ligi Çeyrek Final rövanş maçında bugün Lyon’u ağırlayacak olan siyah-beyazlılar, 1-0 ve 2 farklı her türlü galibiyette yarı final vizesini cebine koyacak

banner974
Beşiktaş tur için sahada

banner971


Lyon ile Fransa’da oynanan karşılaşmayı 2-1 kaybeden Beşiktaş, bugün saat 22.05’te rakibini sahasında ağırlayacak. UEFA Avrupa Ligi’nde yarı finale çıkmak için taraftarı önünde boy gösterecek olan siyah-beyazlılara 1-0’lık galibiyet yetiyor. Deplasmanda attığı golün avantajıyla 1-0 ya da daha farklı galibiyetlerle turu geçebilecek olan Beşiktaş, 2-1 kazandığı takdirde ise uzatma dakikalarında tur kovalayacak.

TEK FARKLI GALİBİYETLER LYON’A YARIYOR
1-0’lık skor Beşiktaş’a turu getirirken, 2-1’lik Beşiktaş galibiyeti ise maçın uzamasına sebep oluyor. Bu 2 skor dışında alınabilecek her türlü tek farklı Lyon galibiyetinde ise turu geçen taraf Fransız ekibi olacak. Karşılaşmanın beraberlikle sonuçlanması halinde de yarı finale adını yazdıracak olan taraf Lyon olacak.

BEŞİKTAŞ VE LYON'UN CEZASI BELLİ OLDU

UEFA, Beşiktaş ve Lyon'a 2 yıl ertelemeli 1 yıl men cezası verdi.

İki takım böyle bir olayı tekrarlarsa, Avrupa Kupaları'ndan 1 yıl men edilecekler.

UEFA ayrıca Beşiktaş ve Lyon kulüplerine 100.000'er avro para cezası kesti.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.