banner913
banner932
banner1012

Barcelona’ya evinde şok

banner1020

banner974
Barcelona’ya evinde şok

banner971

Barcelona'da Lionel Messi'nin dönüşü hayal kırıklığıyla oldu. 20 Ekim'de Sevilla ile oynanan maçta kolundan sakatlanan ve beklenenden önce sahalara dönen Messi, takımının Real Betis'e 4-3 yenilmesine engel olamadı. Konuk ekip Junior Firpo (20) ve Joaquin'in (34) golleriyle ilk yarıyı 2-0 önde tamamladı.

68'de Lionel Messi'nin penaltı golü Barcelona'yı ümitlendirdi. Ancak 3 dakika sonra Giovani Lo Celso'nun golüyle Real Betis, farkı tekrar 2'ye çıkardı.

79'da Arturo Vidal'ın golüyle Barcelona tekrar umutlandı. İki dakika sonra Ivan Rakitic, ikinci sarı karttan oyun dışı kalırken; 83'te Sergio Canales'in golüyle konuk ekip skoru 4-2 yaptı.

Pes etmeyen Messi'nin 90+2'deki VAR kararıyla gelen golü maçın skorunu ilan etti ve Real Betis karşılaşmadan 4-3 galip ayrıldı. Konuk ekip, Mayıs 1998'den bu yana ilk kez Barcelona'yı deplasmanda yenmeyi başardı.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.