banner913
banner932
banner1012

Antep’te Üzülmez gitti Uygun geldi

banner1020

Süper Lig takımlarından Gaziantepspor'da Üzülmez dönemi sona erdi. Gaziantepspor, teknik direktörlük görevi için Bülent Uygun ile anlaşmaya vardı.

banner974
Antep’te Üzülmez gitti Uygun geldi

banner971

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Gaziantepspor, teknik direktör İbrahim Üzülmez ile yollarını ayırdı.

Üzülmez, AA muhabirine yaptığı açıklamada, yönetimle bir araya gelerek görüştüklerini söyledi.

Görüşme neticesinde karşılıklı anlaşarak yolları ayırma kararı aldıklarını aktaran Üzülmez, "Gaziantepspor'a bundan sonraki süreçte başarılar diliyorum. İnşallah ligde kalmayı başaracaklardır." diye konuştu.

Bülent Uygun dönemi

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Gaziantepspor, teknik direktörlük görevi için Bülent Uygun ile anlaşmaya vardı.

Sabah saatlerinde teknik direktör İbrahim Üzülmez ile yollarını ayıran kırmızı-siyahlı kulüp, yeni çalıştırıcı arayışları kapsamında Bülent Uygun ile temasa geçti.

Yapılan görüşmelerin olumlu geçmesinin ardından kente davet edilen Uygun, akşam saatlerine doğru geldiği Gaziantep'te kendisini sezon sonuna kadar Gaziantepspor'a bağlayan sözleşmeyi imzaladı.

Bülent Uygun, sözleşme imzalamasının ardından kırmızı-siyahlı takımla ilk antrenmanına çıktı.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.