banner913
banner932
banner1012

Almanya yüksek maaşlara son verecek

banner1020

Almanya, futbolculara ödenen yüksek ücretlere son vermek için harekete geçti. Futbol Federasyonu Başkanı Fritz Keller, oyuncu maaşlarının düşürülmesi için UEFA Başkanı Ceferin'e mektup yazacağını açıkladı

banner974
Almanya yüksek maaşlara son verecek

banner971

Almanya, futbolcu ücretlerinde indirime gitmeye hazırlanıyor. Federasyon Başkanı Fritz Keller, oyunculara ödenen yüksek maaşlara son vermek için Bayern Münih Genel Müdürü KarlHeinz Rummenigge ile bir araya geldi.

İki futbol adamının görüşmesinden UEFA'ya futbolcu maaşlarıyla ilgili bir mektup yazma kararı çıktı. Fritz Keller, "Artık güvenilir olmayan yüksek maaşlar ve astronomik transfer ücretleri var. Maaş sınırları hakkında konuşmak zorundayız." dedi. Almanya Futbol Federasyonu Başkanı, "Koronavirüs futbolu yeniden halka yakınlaştırmak için bir fırsat veriyor" ifadesini kullandı.

Keller ve Rummenigge'nin UEFA Başkanı Ceferin'e yazacağı mektupta, Amerika Birleşik Devletleri Futbol Ligi MLS'te uygulanan sistemi önereceği bildirildi. MLS'te her takım önceden belirlenen bütçesi kadar oyunculara maaş veriyor. Amerika'da kulüplerin sadece yıldız statüsündeki üç oyuncuya yüksek ücret verme hakkı bulunuyor.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.