banner913
banner932
banner1012

Agüero'dan ülkesine dönüş sinyali

banner1020

İngiltere Premier Lig ekiplerinden Manchester City'nin Arjantinli forvet oyuncusu Sergio Agüero, sözleşmesinin biteceği 2019 yazında ülkesinin Independiente kulübüne dönmeyi düşündüğünü söyledi

banner974
Agüero'dan ülkesine dönüş sinyali

banner971

2018 FIFA Dünya Kupası'na ev sahipliği yapacak Rusya ile 11 Kasım'da oynayacakları hazırlık maçı için başkent Moskova'da bulunan Arjantin Milli Takımı'nın kadrosundaki Agüero, ülkesinin TyC Sports kanalına yaptığı açıklamada, kulübüyle sözleşmesinin sona ereceği 2018-19 sezonu sonunda, altyapısından yetiştiği Independiente'ye dönmenin planları arasında olduğunu belirtti.

Manchester City formasıyla çıktığı resmi maçlarda 179 gol atarak 2011 yazından beri oynadığı kulübün tarihindeki en golcü futbolcu olan 29 yaşındaki Agüero, "Kafamda her zaman Manchester City ile sözleşmemin bittiği 2019'da Independiente'ye dönme fikri vardı. Bir yıl kontrat uzatma opsiyonum bulunuyor. Şimdilik bu önceliğim gibi görünse de bir seçenek sonuçta." ifadelerini kullandı.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.