banner913
banner932
banner1012

7 ülke Rusya biletini cebine koydu

banner1020

2018 FIFA Dünya Kupası Elemeleri'nde Belçika, Meksika, Brezilya, İran, Japonya, Güney Kore ve Suudi Arabistan, şampiyonaya vize almayı garantiledi. 14 kez ağları sarsan Portekizli Cristiano Ronaldo, Avrupa Elemeleri'nin en golcü oyuncusu konumunda bulunuyor

banner974
7 ülke Rusya biletini cebine koydu

banner971

Avrupa Elemeleri'nde H Grubu'nda Belçika, elde ettiği 22 puanla Dünya Kupası'na katılmaya şimdiden hak kazandı.

Konuk olduğu Yunanistan'ı 2-1 mağlup ederek grup maçlarının bitimine iki hafta kala en yakın rakibi Bosna Hersek ile arasındaki puan farkını 8'e çıkaran namağlup lider Belçika, tarihinde 13. kez Dünya kupalarında boy gösterecek.

Grup ikincisiyle arasında 5 puan fark bulunan takımlardan C Grubu'nda Almanya ve F Grubu'nda İngiltere ile 4 puan fark bulunan D Grubu lideri Sırbistan, Rusya'da gelecek yıl düzenlenecek organizasyona katılma vizesi almaya en yakın takımlar olarak öne çıkıyor.

Ev sahibi Rusya, şampiyonaya doğrudan katılacak.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.