banner913
banner932
banner1012

57 maç sonra bir ilk

banner1020

İtalya Birinci Futbol Ligi’nin (Serie A) 8. haftasında Juventus, sahasında ağırladığı Lazio'ya 2-1 yenildi. Juventus, bu sezonki ilk yenilgisini kendi taraftarı önünde alırken, evinde oynadığı lig ve kupadaki 57 maçın ardından ilk kez sahadan mağlubiyetle ayrıldı

banner974
57 maç sonra bir ilk

banner971

İtalya’da haftanın açılış maçında, Juventus 23. dakikada Brezilyalı kanat oyuncusu Douglas Costa ile 1-0 öne geçti. İlk yarı ev sahibi takımın üstünlüğüyle geçilirken, ikinci yarının hemen başında konuk ekip Lazio, Ciro Immobile ile skoru eşitledi: 1-1.

Lazio’nun 54. dakikada kazandığı penaltı atışını gole çeviren Immobile, kendisinin ve takımının 2. golünü kaydetti: 1-2.

Hakem uzatmada penaltı "VAR" dedi ancak Dybala... 

Maçın son anlarında hakem Paolo Silvio Mazzoleni’nin VAR yardımıyla verdiği penaltı kararında topun başına geçen Juventus'un Arjantinli yıldızı Paulo Dybala atışı gole çeviremeyince Lazio sahadan 3 puanla ayrılan taraf oldu.

57 maç sonra sahasında yenildi

Bu galibiyetle Lazio puanını 19’a yükselterek, 3. sıradaki Juventus ile puanını eşitledi. Ev sahibi Juventus, bu sezonki ilk yenilgisini kendi taraftarı önünde alırken, evinde oynadığı lig ve kupadaki 57 maçın ardından ilk kez sahadan mağlubiyetle ayrıldı. Siyah-beyazlı takım, 57 maçın 50’sini kazanırken, 7’sinden beraberlikle tamamlamıştı.

Böylelikle Juventus, sezon öncesi oynanan İtalya Süper Kupa finalinde 3-2’lik skorla mağlup olduğu Lazio’ya lig mücadelesinde de bir kez daha yenilmiş oldu. 

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.