banner913
banner932
banner1012

Yengesiyle ilişkisi olduğunu iddia ettiği arkadaşını öldürdü

banner1020

Edirne'nin Keşan İlçesi'nde O.B., cezaevinde olan ağabeyinin eşiyle gönül ilişkisi kurduğunu iddia ettiği arkadaşı 30 yaşındaki Ali Demir'i av tüfeğiyle başından vurarak öldürdü.

banner974
Yengesiyle ilişkisi olduğunu iddia ettiği arkadaşını öldürdü

banner971

Olay, Yenimescit Mahallesi Karanlık Dere mevkisindeki ormanlık alanda meydana geldi. İddiaya göre O.B., cezaevinde olan ağabeyinin eşiyle gönül ilişkisi kuran arkadaşı Ali Demir’i konuşmak için Karanlık Dere mevkisindeki ormanlık alana çağırdı. Ali Demir, 17 SL 714 plakalı hafif ticari aracıyla ormanlık alana giderek O.B.’yi beklemeye başladı. Bu sırada gelen O.B., yanında getirdiği ruhsatsız av tüfeğiyle araçta bekleyen Demir’i başına 5 el ateş ederek öldürdü. Ardından da olayda kullandığı av tüfeğiyle Keşan İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne giderek teslim oldu.

O.B.’nin cinayeti itiraf etmesi üzerine olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Ali Demir’in cesedi, savcı ve polisin incelemesinin ardından otopsi için İstanbul Adli Tıp Kurumu’na gönderildi. Şüpheli O.B.’nin, pazarlamacılık yapan Ali Demir ile daha önce birlikte çalıştıkları bildirildi. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

DHA

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.