banner913
banner932
banner1012

Ünlü sunucu öldürüldü

banner1020

Beşiktaş’ta lüks bir otelde biri kadın biri erkek 2 ceset bulundu. Ekipler olay yerine sevk edildi. Ölü bulunanların ateşli silahla vurulduğu belirtildi. Öldürülen kişinin sunucu Vatan Şaşmaz olduğu öğrenildi

banner974
Ünlü sunucu öldürüldü

banner971

Beşiktaş’ta lüks bir otelde biri kadın biri erkek 2 ceset bulundu. Olay yerine çok sayıda sağlık ve polis ekipler sevk edildi. Ekiplerin cesetler üzerindeki incelemesi sürüyor.

Beşiktaş'ta ünlü bir otelde biri kadın 2 kişi ölü bulundu. Ölü bulunanların ateşli silahla vurulduğu belirlendi.

VATAN ŞAŞMAZ ÖLDÜRÜLDÜ

Öldürülen kişinin sunucu Vatan Şaşmaz olduğu öğrenildi.

İHA MUHABİRİ: VATAN ŞAŞMAZ OLDUĞU SÖYLENDİ

Olay yerinde bulunan İHA muhabiri Murat Solak, ''Lüks bir otelde 2 kişi ölü bulundu. Ölü bulunanlardan birinin kadın birinin de erkek olduğu öğrenildi. Hayatını kaybeden erkeğin ünlü sunucu Vatan Şaşmaz olduğu şüphesi var. Polis ekipleri otel odasında inceleme yapıyor. Ekiplerden konu ile ilgili net bilgi alamadık.'' dedi.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.