banner913
banner932
banner1012

Ülkücüler ‘Hayır’ dedi, Akşener yeni parti kurabilir

banner1020

REFERANDUMDA ‘Evet’ bloğundaki AKP, MHP ve BBP’nin oyları büyük oranda eridi. Bu da seçimler öncesi “Ülkücülerin yüzde 80’i ‘Hayır’ verecek” söylemlerini doğruladı.

banner974
Ülkücüler ‘Hayır’ dedi, Akşener yeni parti kurabilir

banner971

‘Evet' oyu veren MHP seçmeninin yüzde 3-3.5 civarında olduğu analiz ediliyor. MHP lideri Devlet Bahçeli'nin memleketi Osmaniye'nin yanı sıra milliyetçi ve ülkücü oyların etkili olduğu Adana, Mersin, Manisa ve Iğdır'dan gelen sonuçlar da partide moralleri bozdu. Genel başkan adayı Sinan Oğan, sonuçları “Çok net, Türk milliyetçileri ‘Hayır' dedi” şeklinde yorumladı. Kulislerde, bu tablonun MHP yönetiminde dengeleri değiştireceği dillendirilirken, muhaliflerin partiye dönüş yollarının kapalı olması halinde yeni parti arayışına girileceği belirtiliyor. Bu konuda en iddialı isim Meral Akşener… Akşener'in merkez sağda yeni bir parti oluşumuna gideceğine güçlü bir olasılık olarak bakılıyor.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.