banner913
banner932
banner1012

Tuvaletteki C-4 kargo yazısı uçağı geri döndürdü

banner1020

Türk Hava Yollarına (THY) ait İstanbul-Tokyo seferini yapmak üzere hareket eden uçak, tuvaletinde tespit edilen C-4 kargo yazısı nedeniyle Atatürk Havalimanına döndü. Yolcuları terminale alınarak, bomba prosedürü...

banner974
Tuvaletteki C-4 kargo yazısı uçağı geri döndürdü

banner971

Türk Hava Yollarına (THY) ait İstanbul-Tokyo seferini yapmak üzere hareket eden uçak, tuvaletinde tespit edilen C-4 kargo yazısı nedeniyle Atatürk Havalimanına döndü. Yolcuları terminale alınarak, bomba prosedürü uygulanan uçakta herhangi bir bulguya rastlanılmadı.

Alınan bilgiye göre, THYnin TK-52 sefer sayılı uçağı gece 01.30da Atatürk Havalimanından Tokyoya hareket etti. Kabin memurlarından biri tuvaletin kapısında C-4 kargo şeklinde bir yazı gördü. Durumu, uçağın kaptan pilotuna bildirdi. Kuleyle irtibata geçen kaptan pilot, iniş için gerekli izni istedi.

Uçak, Karadeniz hava sahasından dönerek saat 04.30da Atatürk Havalimanına indi. Açığa çekilen ve bomba prosedürün uygulandığı uçaktaki yolcular terminale alındı. Polis ekipleri uçağın kabin ve kargo bölümünde bazı incelemelerde bulundu. Aprona getirilen mobil x-ray cihazıyla valizler tek tek arandı. Uçaktaki aramalarda herhangi bir bulguya rastlanılmadı. Tokyoya seferin ise akşam saatlerinde yapılacağı bildirildi.

AA

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.