banner913
banner932
banner1012

Tüpraş İzmir Rafinerisi'nde patlama: 4 ölü

banner1020

Tüpraş İzmir Rafinerisi'nde, bakımdaki kazanda gaz sıkışması sonucu meydana geldiği belirtilen patlamada 4 işçi hayatını kaybetti, 2 işçi yaralandı.

banner974
Tüpraş İzmir Rafinerisi'nde patlama: 4 ölü

banner971

 

İzmir'in Aliağa ilçesinde bulunan Tüpraş İzmir Rafinerisi'nde sabah saatlerinde patlama meydana geldi.

Olay yerine çok sayıda sağlık, itfaiye ve AFAD ekibi sevk edildi. Patlamada 4 kişi hayatını kaybetti, 2 kişi yaralandı.

''İŞ KAZASI. DIŞARIDAN BİR MÜDAHALE, SALDIRI YOK"

Aliağa Kaymakamı Bayram Yılmaz, uzun süredir kullanılmayan bir nafta tankının son kontrolleri yapılırken patlamanın meydana geldiğini ifade etti.

Yılmaz, "Bakımdaki kazanda gaz sıkışmasından kaynaklı bir patlama. Olayda 4 kişi hayatını kaybetti, 2 kişi yaralandı. İş kazası. Dışarıdan bir müdahale, saldırı yok" dedi.

TÜPRAŞ'TAN AÇIKLAMA

Tüpraş'tan yapılan açıklamada da bugün saat 09.25'de İzmir Rafinerisi ürün tankında bakım çalışmaları sırasında patlama meydana geldiği belirtilerek rafineri teknik ekiplerinin olaya müdahale ettiği, gelişmelere ilişkin kamuoyunun bilgilendirileceği kaydedildi.

ÖLEN İŞÇİLERİN İSİMLERİ

Açıklamada, "Yapılan tüm müdahalelere rağmen yüklenici firma çalışanlarımız Kemal Şaşmazer, Yusuf Kepenek, Mehmet Karademir ve Mehmet Dere hayatını kaybetmiş, yaralı Halil İbrahim Kavlak'ın ise tedavisine devam edilmektedir" ifadesi kullanıldı.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.