banner913
banner932
banner1012

Tunceli'de polis helikopteri düştü: 12 şehit

banner1020

Tunceli'de, polise ait Sikorsky tipi helikopter düştü. Ekiplerin enkaza ulaşmasıyla helikopterde bulunan 7 polis, 1 hakim, 1 asker ve 3 personelin şehit olduğu öğrenildi

banner974
Tunceli'de polis helikopteri düştü: 12 şehit

banner971

Tunceli'de düşen polis helikopterinin enkazına ulaşıldığı, helikopterde bulunan 12 kişinin şehit olduğu bildirildi.

Helikopterde bulunanların 7’sinin polis, 1’inin hakim, 1’inin asker ve 3’ünün personel olduğu belirtildi.

Helikopterin hava şartları nedeniyle düştüğü tahmin ediliyor.

Valilikten yapılan açıklamada, bugün saat 11.40 sularında Pülümür ilçesinden havalanan "Skorsky" tipi polis helikopterinden kalkışından yaklaşık 10 dakika sonra sinyal alımının kesildiği belirtildi.

Açıklamada, helikopterin olumsuz hava koşullarından dolayı düştüğünün değerlendirildiği ifade edilerek, şu bilgiler aktarıldı:

"Söz konusu helikopterde 7 polis memuru, 1 hâkim, 1 astsubay ve 3 mürettebat olduğu değerlendirilmektedir. Helikopterin olumsuz hava şartlarından dolayı düştüğü değerlendirilmekte olup, bölgeye çok sayıda arama kurtarma ekibi sevk edilmiştir. Gelişmelerden kamuoyuna bilgi verilecektir."

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.