banner913
banner932
banner1012

TSKdan açıklama: PKK bize ateş açtı

banner1020

TSK; Dağlıca, Yüksekova ve Hakkari bölgesindeki unsurlarına PKK tarafından havan toplu saldırı gerçekleştirildiğini açıkladı. Açıklamada saldırıya misliyle karşılık verildiği belirtildi. İşte TSKdan yapılan...

banner974
TSKdan açıklama: PKK bize ateş açtı

banner971

TSK; Dağlıca, Yüksekova ve Hakkari bölgesindeki unsurlarına PKK tarafından havan toplu saldırı gerçekleştirildiğini açıkladı.
Açıklamada saldırıya misliyle karşılık verildiği belirtildi.

İşte TSKdan yapılan o açıklama

Bölücü Terör Örgütü mensubu teröristler tarafından, 25 Mart 2015 saat 13.25te Dağlıca / Yüksekova / Hakkri Bölgesindeki unsurlarımıza yönelik üç adet havan atışı yapılmıştır.

Dağlıcada bulunan havan tespit radarıyla belirlenen söz konusu havan atışlarının yapıldığı hedefler, 155 mm Fırtına Obüsü ve 120 mm havanlar ile derhal ateş altına alınmıştır.

Ayrıca, Bölücü Terör Örgütü mensubu teröristler tarafından, 25 Mart 2015 saat 14.40da Dağlıca Bölgesindeki unsurlarımıza Biksi makineli tüfekler ve Doçka uçaksavar makineli tüfekler ile ateş edilmek suretiyle silahlı saldırıda bulunulmuştur. Yapılan terörist ateşlerine, bölgede bulunan unsurlarımız tarafından derhal ateşle karşılık verilmiştir.

 

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.