banner913
banner932
banner1012

Tepki çeken 10 Kasım afişi

banner1020

AKP’li Nevşehir Belediyesi, 10 Kasım anmasında Atatürk yerine Erdoğan’ın fotoğrafını kullandı

banner974
Tepki çeken 10 Kasım afişi

banner971

AKP’li Nevşehir Belediyesi, Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ün ölüm yıldönümü olan 10 Kasım’da bir ‘anma’ mesajı yayımladı. Belediyenin resmi Twitter hesabından yapılan paylaşımda AKP Genel Başkanı ve TC Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın fotoğrafı kullanıldı.

Belediye tarafından paylaşılan mesajda “Saygıyla #10Kasım” yazıldı. Mesajla paylaşılan görselde ise Mustafa Kemal Atatürk’ün sözü ve Erdoğan görseli kullanıldı. 

Nevşehir Belediyesi’nin bu paylaşımı sosyal medyada tartışma konusu oldu. Belediyenin “Saygıyla…” notuyla paylaştığı fotoğrafa Twitter kullancıları tepkilerini dile getirdi. Ekşi Sözlük’te de Nevşehir Belediyesi’nin 10 Kasım paylaşımı en çok konuşulan konulardan biri oldu. 

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.