banner913
banner932
banner1012

Tacı geri alındı

banner1020

Miss Turkey 2017 organizasyon yetkilileri, 'Miss Turkey World' seçilen Itır Esen'in tacını geri aldı. 18 yaşındaki Esen'in tacının, 15 Temmuz şehitleriyle ilgili sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşım nedeniyle alındığı açıklandı

banner974
Tacı geri alındı

banner971

Miss Turkey 2017 Yarışması'nda birinci seçilen Itır  Esen'in tacı, sosyal medyada 15 Temmuz şehitleriyle ilgili yaptığı bir paylaşım  nedeniyle geri alındı. 

Miss Turkey basın ofisinden yapılan yazılı açıklamaya göre, dün gece  düzenlenen törende "Miss Turkey World" kraliçesi seçilen Itır Esen'in, twitter  üzerinden 15 Temmuz şehitleriyle ilgili yaptığı bir paylaşımın incelemeye alındığı kaydedildi.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Miss Turkey Başkanı Can Sandıkçıoğlu, kuruluş amacı Türkiye'yi dünya çapında tanıtmak ve imajına katkıda  bulunmak olan yarışmanın organizasyonunun böyle bir paylaşımı kabul etmesinin  mümkün olmadığını ifade etti. Sandıkçıoğlu, bu paylaşımı nedeniyle Itır Esen'in tacının geri alındığını bildirdi.

ASLI SÜMEN BİRİNCİ, PINAR TARTAN İKİNCİ, YASEMİN ÇOKLAR ÜÇÜNCÜ OLDU 

Esen'in tacının alınmasının ardından jüri puanlamasına göre ikinci olan Aslı Sümen birinci, puan sıralamasında üçüncü olan Pınar Tartan ikinci,  dördüncü sırada olan Yasemin Çoklar ise üçüncü oldu.

Yeni sonuçlara göre; Aslı Sümen, Çin Halk Cumhuriyeti'nde düzenlenecek 'Miss World'de, Pınar Tartan, ABD'de düzenlenecek 'Miss Universe'de, Yasemin  Çoklar ise Polonya'da düzenlenecek 'Miss Supranational'da Türkiye'yi temsil  edecek.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.