banner913
banner932
banner1012

Suriyelilerin kaldığı evde cephane çıktı

banner1020

Mardin İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Suriyeli 23 yaşındaki S.A. ile 29 yaşındaki A.A.nın mermi ticareti yaptıklarının ve temin ettikleri mermileri Kızıltepe İlçesi Günlüce Köyü yakınlarındaki...

banner974
Suriyelilerin kaldığı evde cephane çıktı

banner971

Mardin İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Suriyeli 23 yaşındaki S.A. ile 29 yaşındaki A.A.nın mermi ticareti yaptıklarının ve temin ettikleri mermileri Kızıltepe İlçesi Günlüce Köyü yakınlarındaki bir barakada sakladıklarını tespit etti. Bunun üzerine 19 Martta Emniyet Müdürlüğü ile Jandarma Komutanlığı tarafından yapılan operasyonda 2 bin 390 Kalaşnikof fişeği, 450 Bixi marka silaha ait fişek, 94 Doçka fişeği, 85 uçaksavar fişeği, M-16 marka silaha ait 65 fişek, 9 milimetre çapında tabanca, tabancaya takılı şarjör ile 11 fişek ele geçirildi. S.A. ve A.A., sevk edildikleri mahkeme tarafından tutuklandı.

Nezir GÜNEŞ/ MARDİN, (DHA)

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.