banner913
banner932
banner1012

Şemdinli Devlet Hastanesinde yangın!

banner1020

Şemdinli Devlet Hastanesinin ameliyathane bölümünde yangın çıktı. Hastalar tahliye edildi ve gelen itfaiye yangını söndürdü.

banner974
Şemdinli Devlet Hastanesinde yangın!

banner971
googletag.cmd.push(function() { googletag.display(dfp-haber-ici); });

Hastanenin ameliyathane bölümünde bugün saat 11.00 sıralarında dumanlar yükselmeye başladı. İlk belirlemelere göre klimalardan kaynaklandığı belirtilen yangınla birlikte bir anda hastaneyi dumanlar sardı. Bunu üzerine hastane yönetimi tarafından tüm hastalar tahliye edilirken, Şemdinli Belediyesine ait itfaiye aracı da olay yerine gelerek yangına müdahale etmeye başladı. İki katlı binanın üst katındaki yangın yaklaşık bir saatlik çalışmanın ardından tamamen kontrol altına alındı.

Şemdinli Devlet Hastanesi Başhekim Vekili Dr. Bahadır Yıldırım da yangının klimadan kaynaklı olduğunu tahmin ettiklerini söyledi. Yıldırım, Yangında herhangi bir can kaybı ve yaralanan olmadı. Yangının fark edilmesi ile birlikte zaten tüm hastalarımızı tahliye etmiştik dedi.
 

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.