banner913
banner932
banner1012

Romanyada yakalanan iki eski polis iade edildi

banner1020

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğanın başbakanlığı döneminde çalışma ofisine dinleme cihazı konulmasıyla ilgili Romanyada yakalanan ve Türkiyeye iade edilen eski iki emniyet mensubu, hastanede sağlık kontrolünden geçirildikten...

banner974
Romanyada yakalanan iki eski polis iade edildi

banner971

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğanın başbakanlığı döneminde çalışma ofisine dinleme cihazı konulmasıyla ilgili Romanyada yakalanan ve Türkiyeye iade edilen eski iki emniyet mensubu, hastanede sağlık kontrolünden geçirildikten sonra emniyete götürüldü. 

Romanyanın başkenti Bükreşten THY uçağıyla İstanbula getirilen eski emniyet müdürü Sedat Zavar ve eski polis memuru İlker Usta, Atatürk Havalimanından Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri nezaretinde elleri kelepçeli halde çıkartıldı.

Haberin Videosu Romanyada yakalanan eski polisler İstanbula getirildi!startFlvPlayer_PostaV2(divFlvPlayer28982,28982,201503,28982-281332.jpg,1, 0,Romanyada yakalanan eski polisler İstanbula getirildi!);

İki eski polis, sağlık kontrolü için Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesine götürüldü. Sedat Zavar, hastaneye girişi ve çıkışı sırasında kendisini görüntüleyen gazetecilere, Tiyatro devam ediyor dedi.

Zavar ve Usta, sağlık kontrolünden geçirildikten sonra İstanbul Emniyet Müdürlüğüne götürüldü. Eski iki emniyet mensubu, İstanbul Emniyet Müdürlüğündeki işlemleri tamamlanarak Bakırköy Adliyesine sevk edildi.

NE OLMUŞTU?

Cumhurbaşkanı Erdoğanın başbakanlığı döneminde çalışma ofisine böcek tabir edilen dinleme cihazı konulmasıyla ilgili yürütülen paralel yapı operasyonu kapsamında aranırken yurt dışına çıkan Zavar ve Usta, Emniyet Genel Müdürlüğünün de destek verdiği operasyonla Romanyada gözaltına alınmıştı. Romanya yerel mahkemeleri, iki polisin iltica talebini reddetmişti. Romanya mahkemesi, 20 Martta şüphelilerin Türkiyeye iadesine hükmetmişti.
Romanyanın başkenti Bükreşten THY uçağıyla dün gece İstanbula getirilen Zavar ve Usta, Atatürk Havalimanından Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri nezaretinde elleri kelepçeli halde çıkartılarak, Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesindeki doktor kontrollerinin ardından emniyete götürülmüşlerdi.

AA

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.