banner913
banner932
banner1012

Özgecanın öldürüldüğü minibüs kütüphane olacak

banner1020

Kara, yaptığı açıklamada minibüsün satın alınarak Hataya getirildiğini öğrendiğini ve o şahıs ile irtibata geçerek minibüsü aldığını söyledi. Araçla ilgili Özgecanın ailesiyle görüştüğünü...

banner974
Özgecanın öldürüldüğü minibüs kütüphane olacak

banner971

Kara, yaptığı açıklamada minibüsün satın alınarak Hataya getirildiğini öğrendiğini ve o şahıs ile irtibata geçerek minibüsü aldığını söyledi. Araçla ilgili Özgecanın ailesiyle görüştüğünü belirten Kara, Görüşme sonunda karanlığa karanlıkla, ateşe ateşle karşılık verilmemesi gerektiği kanısı hasıl oldu ve aracı tamamen yakma fikrinden vazgeçildi.

Bu aracın içindeki koltuklar ve döşemeler ibretlik bir şekilde yakılacak ve içerisi gezici bir çocuk kütüphanesi olarak dizayn edilecek. Daha sonra Ayhan Kara Vakfının çatısı altında Türkiyenin çeşitli şehirlerinde çocuk okurlara hizmet verecek dedi.

 

İHA

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.