banner913
banner932
banner1012

Kilimli, paspaslı, ambalajlı dolu önlemi

banner1020

banner974
Kilimli, paspaslı, ambalajlı dolu önlemi

banner971

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün kuvvetli yağış uyarısının ardından İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş'ın da dolu uyarısı yapmasıyla oto galericiler ve vatandaşlar ilginç yöntemlerle önlem aldı.

  • İstanbul'da yaklaşık 1 ay önce ceviz büyüklüğündeki doludan zarar gören araçlar hala servislerde sıra beklerken, Meteoroloji Genel Müdürlüğü bugün için bir yağış uyarısında daha bulundu.

  • Bu nedenle çoğu lüks otomobil satan galericiler, araçların doludan ve olası fırtınadan zarar görmemesi için önlemlerini aldı.

  • Kimisi araçlarını balonlu naylon ile kapladıktan sonra ön ve arka camlarının üzerine paspas ve strafor koydu.

  • Bazı araç sahipleri de otomobillerinin üzerlerini battaniye, halı, kilim ile kapattı. Kapalı otoparkı olan galeri sahipleri ise araçlarını kapalı otoparktan çıkarmadığını söyledi.

  • Galerici Alper Uzun, “ Biz araçlarımızı kapalı otoparkımız var oraya aldık. Geçen sefer çok mağdur olduk. Yaklaşık 30 bin lira zararımız oldu. Onu önlemek içim meteorolojiye uyarak araçlarımızı kapalı otoparka aldık" dedi.

  • Erdoğan Sönmez ise “Önlemimizi almaya çalıştık bu şekilde. Poşetledik. Korumaya çalışıyoruz" diye konuştu.

  • Araçlarını kapalı otoparklara çekemeyen vatandaşlar da kendi önlemleri almak için benzer yöntemleri kullandı.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.