banner913
banner932
banner1012

Kılıçdaroğlu ile Baykaldan sürpriz görüşme

banner1020

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, CHP Antalya Milletvekili Deniz Baykal ile Meclisteki makamında yaklaşık yarım saat görüştü. İkili daha sonra CHPnin basına kapalı grup toplantısına geçti. Kulislere yansıyan bilgilere göre, Meclis Başkanlığı...

banner974
Kılıçdaroğlu ile Baykaldan sürpriz görüşme

banner971

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, CHP Antalya Milletvekili Deniz Baykal ile Meclisteki makamında yaklaşık yarım saat görüştü.

İkili daha sonra CHPnin basına kapalı grup toplantısına geçti.

Kulislere yansıyan bilgilere göre, Meclis Başkanlığı seçiminde CHPnin adayı olan Baykal, seçimin ardından Kılıçdaroğluna teşekkür ziyareti yaptı.

İlgili HaberCHPden o görüşme iddiasına açıklama

Türkiye 7 Haziran genel seçim sonuçlarının belli olmasından bu yana koalisyon ve erken seçim tartışmalarının içinde.

Meclis Başkanı AK Partinin adayı İsmet Yılmaz oldu ve artık Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğanın hükümet kurma görevini vermesi bekleniyor.

HDP ve MHP birbirlerine kapıları tamamen kapattığı için gündemde AK Partisiz bir koalisyon yok.

Perşembe gecesi Başbakan Ahmet Davutoğlu, koalisyon görüşmeleri için yol haritasını açıklamış, Bütün liderlerle bir ilk tur görüşme yapmayı planlıyorum. Biz halkın oy verdiği hiçbir partiyi sürecin dışında görmeyiz istişare anlamında. Herkese bu şansı vermek lazım demişti.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.