banner913
banner932
banner1012

Kamer Genç: Çok iyiyim

banner1020

CHPnin eski Tunceli Milletvekili Kamer Genç, rahatsızlığı nedeniyle hastaneye kaldırılmıştı. Sağlık durumu iyileşen Genç, hastaneden çıktı. Hatta Ankaradaki evinde Kanal D muhabiri İbrahim Gündüzü ağırladı. Gündüz, bu sabah...

banner974
Kamer Genç: Çok iyiyim

banner971

CHPnin eski Tunceli Milletvekili Kamer Genç, rahatsızlığı nedeniyle hastaneye kaldırılmıştı. Sağlık durumu iyileşen Genç, hastaneden çıktı. Hatta Ankaradaki evinde Kanal D muhabiri İbrahim Gündüzü ağırladı.

Gündüz, bu sabah evinde Gençle uzun uzun sohbet etti, evinin bahçesinden toplanan kirazları ikram etti.

Hakkında çıkan ağır hasta haberlerinden dolayı sevenlerinin çok endişelendiğini, bunun da kendisini üzdüğünü söyleyen Genç, Çok iyiyim mesajı verdi.

SİYASİ GELİŞMELERİ YAKINDAN İZLİYORUM


Genç, rahatsızlandığı haberi üzerine Tunceliden çok kişinin Ankaraya geldiğini de belirterek, buradan, iyi olduğumu tüm sevenlerime iletmek isterim. Merak etmesinler dedi.

Genç, siyasi gelişmeleri de çok yakından izlemeye devam ettiğini söyledi.

 





 

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.