banner913
banner932
banner1012

İslam ülkeleri bayraklarında inanılmaz dizayn!

banner1020

Balkanlar'dan Ortadoğu ve Afrika'ya kadar uzanan İslam ülkelerinin bayraklarında yapılan dizayn adeta şok ediyor.

banner974
İslam ülkeleri bayraklarında inanılmaz dizayn!

banner971
googletag.cmd.push(function() { googletag.display(dfp-haber-ici); });

Bir devlet ve millet için bayrağın önemine vurgu yapan ve şaşkınlık içinde bırakan açıklamalarda bulunan Prof. Dr. Ebubekir Sofuoğlu, İslam devletlerinin bayraklarının yan yana getirildiğinde ortaya çıkan tablonun dizayn olduğunu söyledi.

Sofuoğlu,İslam ülkelerinin bayraklarını kendi insanının dizayn etmesine izin vermediler. Örneğin Kosovanın bayrağını bile Arnavutlar değil Avrupa Birliği dizayn etti dedi.

MARK SYKES BAYRAKTAN HİLALİ ÇIKARIP ÇİZDİ

İngiliz yazar ve asker kökenli isim Mark Sykesın özellikle Sudan, Kuveyt, Mısır, Suriye, Irak ve Yemen gibi ülkelerin bayraklarını dizayn ettiğini söyleyen Sofuoğlu, Bayrakları çizerek hazırlamış. Kesip yerlerine koyup al bu senin bayrağın git demiş. Bayraklarda Emevi, Abbasi tanımlaması var. Bayraklar tamamen anlamsız değil ama kabul ettirebilmek için de biraz anlam katmış diyerek Bayraklarınız bir ise neden siz ayrısınız? diye sordu.

58 ÜLKENİN BAYRAĞINDA HAÇ VAR, 11 ÜLKENİN BAYRAĞINDA HİLAL VAR

Müslüman ülkelerininden bir kaç tanesi hariç hiç birinde hilal olmadığına dikkat çeken Sofuoğlu, Libya ve bir kaç müslüman ülkenin bayrağında hilal var onlarda yeni bayrak. Siz nasıl Müslüman ülkesiniz? Bu Mark Sykesın dizaynıdır. Peki hilal şart mı? Dönüp Hristiyan ülkelerin bayraklarına bakın hepsinde haç işareti var. Bugün BMde 190 civarı ülke var. 58 ülkenin bayrağında haç var. Buna karşılık 11 ülkenin bayrağında hilal var. Şimdi kimler geçimsiz, kimler dogmatik veya kimler terörist bayraklar üzerinden dahi anlaşılıyor diye konuştu.

Kaynak : Haber7

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.