banner913
banner932
banner1012

HDPli vekilden Bahçeliye: Al pesküvitlerini...

banner1020

HDP İstanbul Milletvekili Filiz Kerestecioğlu, Devlet Bahçeli nin HDPnin destek verdiği adaya destek vermemeleri nedeniyle AKP adayı İsmet Yılmazın Meclis Başkanlığına seçilmesine neden olan tutumuna ilginç sözlerle tepki gösterdi. Kerestecioğlu...

banner974
HDPli vekilden Bahçeliye: Al pesküvitlerini...

banner971

HDP İstanbul Milletvekili Filiz Kerestecioğlu, Devlet Bahçeli nin HDPnin destek verdiği adaya destek vermemeleri nedeniyle AKP adayı İsmet Yılmazın Meclis Başkanlığına seçilmesine neden olan tutumuna ilginç sözlerle tepki gösterdi. Kerestecioğlu Off al pesküvitlerini çaya batır ye ne diyeyim diye yazdı.

Muhalefet partileri CHP ve HDP, TBMM Başkanlığına Ak Partinin adayı İsmet Yılmazın seçilmesi nedeniyle MHP yi suçluyor. CHP Parti Sözcüsü Haluk Koç ve HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaşın açıklamalarından sonra MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeliye en ilginç tepki, HDP İstanbul Milletvekili Filiz Kerestecioğlundan geldi. Kerestecioğlu, twitter hesabından Bahçelinin püskevit sözüne gönderme yaparak, Off al pesküvitlerini çaya batır ye ne diyeyim!!! yazdı.
 

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.