banner913
banner932
banner1012

CHPli üyeler sandık başında

banner1020

CHPli üyeler milletvekilli adaylarını belirlemek amacıyla, bugün 45 bölgede sandık başına gidiyor.  Adıyaman, Malatya, Mersin, Zonguldak, Kahramanmaraş, Muğla, Kayseri, Adana ve Tekirdağda önseçimi gerçekleştiren...

banner974
CHPli üyeler sandık başında

banner971

CHPli üyeler milletvekilli adaylarını belirlemek amacıyla, bugün 45 bölgede sandık başına gidiyor. 

Adıyaman, Malatya, Mersin, Zonguldak, Kahramanmaraş, Muğla, Kayseri, Adana ve Tekirdağda önseçimi gerçekleştiren CHPde, bugün ise aralarında İstanbul, Ankara, İzmir gibi büyükşehirlerin de bulunduğu 45 bölgede daha hakim denetiminde sandığa gidilecek. 

Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlunun İzmir ikinci bölgede önseçim kararı aldığı partide, eski Genel Başkan Deniz Baykal Antalyada, CHPnin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mustafa Sarıgül ise 2. bölgede önseçim yarışında olacak. Genel Başkan Yardımcısı Ercan Karakaş da bu bölgede üyelerden oy isteyecek. 

Öte yandan daha önce birinci sırası kontenjan adayına ayrılan Trabzonda, örgütten gelen tepki üzerine eğilim yoklaması kararı alınmıştı. Trabzonda da üyeler, örgüt denetiminde sandığa gidiyor. 

Milletvekili aday adaylığı için 2 bin 822 kişinin başvurduğu CHPde, 10 ildeki adaylar ise belirlenmişti.

Yalovada Muharrem İnce, Elazığda Feyzi Septioğlu, Tekirdağda Genel Başkan Yardımcısı Faik Öztrak ve Milletvekili Candan Yüceerin adaylıkları kesinleşmişti. Eğilim yoklaması yapılan Malatyada ise yine Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbabanın adaylığının kesin olduğu açıklanmıştı. 

AA

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.