banner913
banner932
banner1012

Ceylanpınar ve Akçakale'ye havan mermileri atıldı

banner1020

Barış Pınarı Harekatı'nın başlamasının ardından teröristler sınır hattındaki yerleşim alanlarını hedef aldı. Şanlıurfa'nın Ceylanpınar ve Akçakale ilçelerine peş peşe havan ve roketler atıldı

banner974
Ceylanpınar ve Akçakale'ye havan mermileri atıldı

banner971

Suriye'de terör örgütlerince işgal edilen bölgelerden Şanlıurfa'nın Akçakale ilçesinde sivillerin yoğun olduğu yerlere atılan havan mermileri nedeniyle 3 kişi yaralandı.

Yaralılar, ambulanslarla Akçakale Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Saldırının ardından Akçakale'nin karşısındaki terör hedeflerine obüs atışı yapılırken, İHA'lar da bölgeden görüntü aldı. YPG/PKK'lı teröristlerin ise saldırının hemen ardından İHA'ların görüntü almasını engellemek için çeşitli noktalarda lastik yaktığı görüldü.

Bu arada, belediye hoparlörlerinden yapılan anonsla vatandaşların sınır hattından uzak durması istendi.

Terör örgütünün şu ana kadarki saldırılarında yaralananların sayısı 18'e yükseldi. 

Belediye hoparlörlerinden vatandaşlara dikkatli olmaları konusunda sürkli uyarılar yapılıyor. İlçede okullar Pazartesi gününe kadar tatil edilmişti.

Milli Savunma Bakanlığı'ndan (MSB) yapılan açıklamada "PKK/PYD-YPG'li teröristlerin ülkemizdeki sivil yerleşim yerlerine yaptığı havan/roket saldırılarında masum sivil vatandaşlarımız yaralandı'' denildi.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.