banner913
banner932
banner1012

Batman İli için ilginç bir imza kampanyası başlatıldı

banner1020

Çizgi roman dünyasının en eski karakterlerinden ve DC evreninin en ünlü karakterlerinden bir tanesi olan Batman, bu kez Türkiyede'de bir imza kampanyasına konu oldu.

banner974
Batman İli için ilginç bir imza kampanyası başlatıldı

banner971

 Change.org üzerinden yürütülen kampanyada internet kullanıcıları Batman ilinin, Batman’in yarasa logosu şeklinde il sınırlarının değişmesi konu alınıyor. Şu ana kadar yaklaşık 9.000 kişinin imzaladığı kampanya beklenmedik bir şekilde viral olursa, yetkili kurumların karşısına gideceği kesin. Ancak sınırların değişmesi gibi durum muhtemelen gerçekleşmez. Tabii olur da kampanya başarıya ulaşırsa Türkiye’nin müthiş bir reklam değeri kazanacağını tahmin edebiliriz.

 

Son olarak Ben Affleck’in hayat verdiği Batman karakteri, ondan önce Christian Bale tarafından canlandırılmıştı. Ünlü oyuncular sayesinde devamlı güncel olan karaktere karşın, kullanıcılar internet üzerinden kısa bir araştırma sonucunda Batman ilini de bulabiliyordu. Çeşitli yabancı mizah sitelerine konu olan Batman ilinin belediye yetkilileri ise geçtiğimiz dönemlerde isim benzerliğinden dolayı DC’ye dava açmaya hazırlanıyordu.

 

 

Batman İli için ilginç bir imza kampanyası başlatıldı ile ilgili görsel sonucu

Kampanya kaç imzaya ulaşacak ve sonucu ne olacak merak içerisinde bekliyoruz. Kampanyaya destek olmak isterseniz kampanyaya bu linkten ulaşabilirsiniz.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.