banner913
banner932
banner1012

Bahçeliden eleştirilere çok sert cevap

banner1020

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin TBMM Başkanlığı seçiminde HDPyi yok saymasından rahatsız olanlar bulunduğunu belirterek bu kişilere yönelik ağır bir açıklama yayınladı. Bahçeli, Ekranlarda, gazete köşelerinde, uzatılan...

banner974
Bahçeliden eleştirilere çok sert cevap

banner971

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin TBMM Başkanlığı seçiminde HDPyi yok saymasından rahatsız olanlar bulunduğunu belirterek bu kişilere yönelik ağır bir açıklama yayınladı.

Bahçeli, Ekranlarda, gazete köşelerinde, uzatılan mikrofonlarda bize demokrasi dersi vermeye cüret edenler önce vicdan, aidiyet ve ahlak imtihanından geçmeyi denemelidir dedi. Bahçeli MHPnin Facebook hesabı üzerinden partisine yönelik suçlamalara oldukça ağır bir üslupla cevap verdi.

Bahçeli, Ne ibretliktir ki, HDPyi yok saymamızdan rahatsız olanlar bizi eleştiri yağmuruna tutmaktadır. Herkes meşrebine ve mayasına uygun konuşmaktadır. Ekranlarda, gazete köşelerinde, uzatılan mikrofonlarda bize demokrasi dersi vermeye cüret edenler önce vicdan, aidiyet ve ahlak imtihanından geçmeyi denemelidir. Bizim kimsenin aklına ihtiyacımız yoktur dedi.

İŞTE O AÇIKLAMA

Ne ibretliktir ki, HDPyi yok saymamızdan rahatsız olanlar bizi eleştiri yağmuruna tutmaktadır. Herkes meşrebine ve mayasına uygun konuşmaktadır. Ekranlarda, gazete köşelerinde, uzatılan mikrofonlarda bize demokrasi dersi vermeye cüret edenler önce vicdan, aidiyet ve ahlak imtihanından geçmeyi denemelidir. Bizim kimsenin aklına ihtiyacımız yoktur. Şimdi kalkıp bayrağa sarılı şehit naaşlarını, hıçkıra hıçkıra ağlayan şehit analarını, bir uzvunu kaybetmiş muhterem gazilerimizi unutalım mı? Emzikli bebeklerin vücutlarında açılan kurşun deliklerini aklımızdan çıkaralım mı? Köy ve karakol baskınlarını, yol kesmeleri, pusu kurmaları, mayınlı saldırıları olan olmuş bir kere diyerek hafızamızdan silelim mi?

Devlet BAHÇELİ

NEDEN FACEBOOKTAN AÇIKLAMA YAPTI?

İlgili HaberBahçeliye en büyük tepki Ülkücülerden

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ağırlıklı olarak Twitter hesabından açıklama yapıyordu. Ancak bu defa Facebooktan açıklama yaptı. MHPnin Meclis Başkanlığı seçimindeki pozisyonu sonrası özellikle MHPnin resmi Facebook sayfasında Bahçeliyi eleştiren çokça mesaj paylaşılmıştı. Bahçelinin de Facebooktan açıklama yaparak bu mecradaki tartışmaların önünü almaya çalıştığı iddia edildi.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.