banner913
banner932
banner1012

Arınç ve Gökçek hakkında soruşturma

banner1020

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, yapılan suç duyuruları sonrasında hakkında soruşturma başlattı. Bülent...

banner974
Arınç ve Gökçek hakkında soruşturma

banner971

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, yapılan suç duyuruları sonrasında hakkında soruşturma başlattı.

Bülent Arınçın dünkü Melih Göçek bu yapının kucağında oturmuştur ve Ankarayı bu yapıya parsel parsel satmıştır demişti. Bu açıklaması üzerine ardı ardına Arınç ve Gökçek için suç duyuruları geldi.

ARINÇ VE GÖKÇEKE YÖNELİK SUÇLAMALAR

Arınçın görevi kötüye kullanma ve suçu gizleme suçlarını işlediği iddia ediliyor. Gökçekin ise zimmet ve görevi kötüye kullanma suçunu işlediği öne sürülüyor. Eğer savcılık suç unsuruna rastlarsa, Gökçek için İçişleri Bakanlığından izin istenecek. Bülent Arınç için ise dokunulmazlığı nedeniyle fezleke düzenlenerek Meclise gönderilecek.

Savcılık suç unsuru bulursa İç İşleri Bakanlığından Gökçekin soruşturulması için izin istenecek. Arınçla ilgili suç unsuru bulunursa hakkında fezleke hazırlanacak ve fezleke Meclise gönderilecek.

 

İlgili Haber Bülent Arınçtan Melih Gökçeke ağır cevap

 

GÖKÇEK, ARINÇI PARALELCİ OLMAKLA SUÇLAMIŞTI

Hükümet ve Cumhurbaşkanı arasında yaşanan izleme heyeti krizi sonrası Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek twitter hesabından Artık seni istemiyoruz Bülent Arınç mesajını paylaşmış ve Başbakan Yardımcısı Arınçı paralelci olmakla, Cumhurbaşkanı ve Başbakanın arasına fitme sokmakla eleştirmişti.

ARINÇTAN ZEHİR ZEMBEREK YANIT GELMİŞTİ

Gökçekin bu sözlerine Bakanlar Kurulu sonrası sert sözlerle cevap veren Bülent Arınç Ankarayı parsel parsel sattı. Yerel seçim öncesi parlel yapının kucağına oturdu, haysiyetsiz, terbiyesiz, hayasız diyerek Gökçeke yüklenmişti.

 

İlgili Haber Gökçekten Arınça Açık Mektup

 

Ayrıntılar birazdan

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.