banner913
banner932
banner1012

Arınç: Kimse küsmemeli, durmak yok yola devam

banner1020

Edirnede partilileri ziyaret eden Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Bülent Arınç, listeye giremeyen aday adaylarının kırılmaması gerektiğini belirtti. AA AK Parti Edirne İl Başkanlığı'nı ziyaret...

banner974
Arınç: Kimse küsmemeli, durmak yok yola devam

banner971

Edirnede partilileri ziyaret eden Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Bülent Arınç, listeye giremeyen aday adaylarının kırılmaması gerektiğini belirtti.

AA

AK Parti Edirne İl Başkanlığı'nı ziyaret eden Bülent Arınç, en son seçimde yüzde 50 oy aldıklarını, Allah'ın izniyle şimdi yüzde 50'yi geçeklerini ve yine tek başına iktidara geleceklerini söyledi.

Aday adaylarına seslenen Arınç, listelerin kontenjanının belli olduğunu, listeye giremeyenlerin kırgınlık yaşamamaları gerektiğini söyledi. 

Bülent Arınç şöyle konuştu: 

"KİMSE KÜSMESİN, DURMAK YOK YOLA DEVAM"

"Edirne'de aday adayı olan kişilerin başımızın üstünde yeri var ancak listeye sadece 3 kişi yazabiliriz. Sayın Başbakanımız, il başkanlarını bizzat dinliyor. Bütün adaylarla mülakatlar yapılıyor. Onlar hakkında anketler yapılıyor, ayrıca kanaat önderlerinden fikirler alınıyor.

Sonunda da Allah nasip ederse oturulacak 'Şöyle olsa, şöyle olsa daha iyi olacak' denilecek. Bunların içerisinden 3 arkadaşımızı göreceğiz. Buna rağmen küsenler olmasın, mecburuz. 13 kişiyi de yazacak listemiz yok. Bir sıraya 4 kişi yazacak liste de yok.

O yüzden 'Ben de adaydım ama beni ihmal ettiler, görmediler' kimse demesin, yolda inmesin. Demirel bile siyaseti trene benzetir. 'Tren duraklarda durur bazıları iner, tren yoluna devam eder' der. Yani tren burada durdu ben de aday olmadım bana eyvallah. Vallahi gidersen sen kaybedersin. Yola devam durmak yok.''

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.