banner913
banner932
banner1012

Adımlar Dergisinin bombalanmasını adı duyulmamış bir örgüt üstlendi

banner1020

Adımlar Dergisine yapılan bombalı saldırıyı Halk Savunma Birliği isimli grup üstlendi. Kuruluşlarını 19 Martta Twitter da duyuran Halk Savunma Birliği yine Twitter hesaplarından yaptıkları açıklamada Adımlar Dergisi,...

banner974
Adımlar Dergisinin bombalanmasını adı duyulmamış bir örgüt üstlendi

banner971

Adımlar Dergisine yapılan bombalı saldırıyı Halk Savunma Birliği isimli grup üstlendi. Kuruluşlarını 19 Martta Twitter da duyuran Halk Savunma Birliği yine Twitter hesaplarından yaptıkları açıklamada Adımlar Dergisi, katliamları meşrulaştırması nedeniyle cezalandırılmıştır. Söylemlerin devam etmesi halinde eylemlerimiz de devam edecektir. Halka karşı katliamcıları savunmak suçtur! Devrimcilere yönelik her adım cezasız kalmayacaktır. Halkımızın bilgisine sunarız ifadelerini kullanıldı.

Kuruluşunu 19 Mart 2015te Twitter üzerinden yaptıkları açıklamayla duyuran Halk Savunma Birliği adlı grubun kökeni, nasıl bir yapısı olduğu bilinmiyor.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.