banner913
banner932
banner1012

Sea Life Hotel hizmette

banner1020

Noyanlar Group ile Halos Ltd ortaklığında ülke turizmine katkı sağlayacak olan 55 odalı 120 yatak kapasiteli hotel engelli vatandaşların da rahatlıkla tatil yapmalarına olanak sağlayacak İskele bölgesindeki Sea Life Hotel önceki gün hizmete girdi

banner974
Sea Life Hotel hizmette

banner971

İSMET EZEL - mağusa haber ajansı
Sea Life Hotel düzenlenen görkemli bir törenle açıldı..
Noyanlar Group ile Halos Ltd ortaklığında ülke turizmine katkı sağlayacak olan 55 odalı 120 yatak kapasiteli hotel engelli vatandaşların da rahatlıkla tatil yapmalarına olanak sağlayacak şekilde inşa edildi. Hotel Gazimağusa - İskele Ana Yolu üzerinde bulunuyor.
Turizm sektörüne merhaba diyen Hotelin açılışında ilk konuşmayı Kıbrıs Türk Otelciler Birliği Başkanı Fethi Özboğaç yaptı.
Sea Life Hotelin bölge turizmine büyük katkı sağlayacağını ifade eden Özboğaç doğal güzelliğe sahip bölgeye bu gibi tesislerin açılmasının önemine değindi.
Noyanlar Şirketler Grubu direktörü Ahmet Noyan da Sea Life Hotel’i Halos Limitetle birlikte ülke turizmine kazandırdıkları söyledi ve "bu bizim için hayaldi gerçek oldu" dedi.
İskele Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu da turizm cenneti olmak adına emin adımlarla ilerleyen İskele 'ye bir yatırımın daha kazandırılmasından duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Sadıkoğlu, Hotelin bölgeye büyük ekonomik katkısı olacağını söyledi.

“HEDEF 1,5 MİLYON TURİST”
Ekonomi ve Enerji Bakanı Sunat Atun ise İskele sahil şeridinin yapılan yatırımlarla her geçen gün giderek geliştiğini söyledi
 7 yıl öncesine kadar 400 bin turistin ağırlandığı ülkemizde son zamanlarda yapılan yatırımlarla bu sayının 2016 yılında 1,2 milyonu bulduğunu altını çizen Bakan Atun 2017 yılında da 1,5 milyon turist hedefi olduğunu söyledi.
Bakan Atun, KKTC'nin yıllık 730 milyon dolar gelirinin sadece turizm sektöründen karşılandığını da belirtti.
8 yıl önce 16 bin yatak kapasitesi olan ülkede bugün 26 bin yatak kapasitesi bulduğunu ifade eden Atun, hedefin 40 bin yatak kapasitesi olduğunu söyledi.
Konuşlanmaların ardından havai fişek gösterisi yer aldı. Emrah,müzik grubu ve Ozan Orhon sahne aldılar.


HOTEL HAKKINDA :
Sea Life Long Beach, benzersiz ve kusursuz manzarası ile Kuzey Kıbrıs Türk
Cumhuriyeti'nde bulunan İskele bölgesindedir. Denize birkaç adım uzaklıkta,
sabahları güneşin doğuşunu akşamları yakamozun denize uzanan koşusunu
izleyebilirsiniz. Konfor ve kaliteyi bir arada sunan otel; güvenli, keyifli ve huzurlu bir tatil yaşatmayı amaçlamaktadır.
55 oda, 120 yatak kapasiteli odalarda ve otelde;
Özel banyo
Klima
Uydu bağlantılı TV
Mini bar
Kettle
Telefon
Wifi
Yüzme havuzu, çocuk havuzu
Kahvaltı salonu
Restaurant (zengin menüsü)
Roof Bar
Konferans salonu
Masaj
Sauna
Fitness
Otopark
7/24 Açık olan otelimizin günün her saatinde siz değerli misafirlerimize
kaliteli bir hizmet veriyor.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.