banner913
banner932
banner1012

Londra’da “Kuzey Kıbrıs Festivali” düzenleniyor

banner1020

banner974
Londra’da “Kuzey Kıbrıs Festivali” düzenleniyor

banner971

“KKTC’yi Londra’ya taşıyoruz”sloganlı festival 5-6 Mayıs tarihlerinde gerçekleştirilecek.

Turizm ve Çevre Bakanlığı’ndan yapılan açıklamaya göre ilk kez bu yıl düzenlenecek festivale Turizm ve Çevre Bakanı Fikri Ataoğlu da katılacak.

Turizm ve Çevre Bakanlığı’nın desteği,  “North Cyprus UK Limited”in organizasyonuyla gerçekleştirilecek festival, Londra’nın en prestijli fuar alanlarından olan “The Business Design Center”da yer alacak.

Festivale KKTC’den turizmciler, otelciler, üniversiteler, bankalar, hava yolu şirketleri, inşaat ve emlak şirketleri, sanayiciler ve sağlık sektöründen firmaların yanı sıra Londra’dan da Kıbrıslı Türk turizmciler de katılacak.

Festivalle, Kuzey Kıbrıs’ın tanıtımı,  dünya turizm haritasına konması ve turizm sektörünün istikrarlı ve hızlı şekilde gelişimi hedefleniyor.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.