banner913
banner932
banner1012

Kuzey Kıbrıs turizmine Hollandalı turist dopingi

banner1020

Kıbrıs Sağlık Turizmi Konseyi Başkanı Savaşan, Uluslararası Vakantiebeurs Turizm Fuarı’nda Hollanda’dan Kuzey Kıbrıs’a üçüncü yaş turistlerinin gönderilmesine yönelik yeni anlaşmalar yaptıklarını açıkladı

banner974
Kuzey Kıbrıs turizmine Hollandalı turist dopingi

banner971

Hollanda’dan Kuzey Kıbrıs’a turist hasta gönderilmesine yönelik olarak yapılan protokol Uluslararası Vakantiebeurs Turizm Fuarı’nda imzalandı.

Kıbrıs Sağlık Turizmi Konseyi’nden yapılan açıklamaya göre; Hollanda’nın Utrecht şehrinde 47.’si gerçekleştirilen uluslararası Vakantiebeurs Turizm Fuarı’na KKTC Turizm ve Çevre Bakanlığı şemsiyesi altında turizm sektörü yetkilileri ile birlikte katılan Konsey Başkanı Ahmet Savaşan’ın, 2017 yılına yönelik olarak sağlık turizmi ile turist sağlığına yönelik yeni anlaşmalar yaptığı bildirildi.

3’ÜNCÜ YAŞ TURİZMİNİN ÖNEMİ ARTIYOR…

Günümüz dünyasında ekonomileri gelişmiş, iklim özellikleri yaşlılar için uygun olmayan özellikle zengin Avrupa ve İskandinav ülkelerindeki yaşlıların ihtiyaçlarının başka ülkelerde karşılamakta olduğuna dikkat çeken Ahmet Savaşan, Dünya’da hızla gelişen ve çeşitlenen turizm hareketi içinde 3’üncü yaş turizminin öneminin her geçen gün arttığına işaret etti.

HOLLANDA’DAN KUZEY KIBRIS’A 3. YAŞ TURİSTLERİ GELECEK

Kuzey Kıbrıs’ın, coğrafi konumu, tarihi, turistik ve insani özellikleri yanısıra, Yakın Doğu Üniversitesi Hastanesi ve Girne Dr. Suat Günsel Üniversitesi Hastanesi başta olmak üzere yüksek konforlu özel hastaneleri ile tüp bebek merkezlerindeki son teknoloji cihazları, güncel bilgi kullanan uzman hekimleri, uluslararası akreditasyonları yanısıra, otellerinde sunulan medikal masaj, spa uygulamaları ve ayrıca yaşlı-engelli turizminde sahip olduğu potansiyeli ile birleştirdiği fiyat avantajı sayesinde sağlık turizminde her geçen gün daha fazla ülke tarafından tercih edildiğine vurgu yapan Savaşan, Hollanda’dan Kuzey Kıbrıs’a 3’üncü yaş turistlerinin gönderilmesine yönelik yeni anlaşmalar yaptıklarını söyledi.

HOLLANDA’LILARIN SAĞLIĞI YDÜ HASTANESİ GÜVENCESİNDE…

2017 yılında Kuzey Kıbrıs’a tatil amacıyla gönderilecek Hollanda’lı turistlerin sağlığının YDÜ Hastanesi güvencesine alındığını da belirten Savaşan, Turizm ve Çevre Bakanlığı’nın desteği ve tur operatörlerinin yoğun girişimlerine ek olarak turistlere verilen sağlık güvencesi sayesinde bu yıl Hollanda’dan Kuzey Kıbrıs’a daha fazla sayıda nitelikli turistin geleceğini sözlerine ekledi.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.