banner913
banner932
banner1012

Girne Belediyesi, Kuşadası Zeytin Festivali’nde

banner1020

Girne Belediyesi’nden bir heyet, 1. Kuşadası Zeytin Festivali’ne katıldı.

banner974
Girne Belediyesi, Kuşadası Zeytin Festivali’nde

banner971

Girne Belediyesi meclis üyeleri ve çalışanlarından oluşan bir heyet, Kuşadası Belediyesi tarafından “Bolluğa, sağlığa, barışa” sloganıyla bu yıl birincisi düzenlenen Kuşadası Zeytin Festivali’ne katıldı. 
Yurtdışından festivale davet edilen tek belediye olarak ülkemizi temsil eden Girne Belediyesi yetkilileri, açılış kortejine katıldı ve Avrupa’nın en büyük Zeytin ve Zeytinyağı Tarihi Müzesi Oleatrium’u gezerek incelemelerde bulundu. 
Kuşadası Belediye Başkanı Özer Kayalı’yı makamında ziyaret eden heyet, bu yıl birincisi düzenlenen festivale katılma ve Kuşadası’nı tanıma fırsatı verdiği için başkan Kayalı’ya teşekkür etti. Heyet ayrıca Kuşadası Belediye Başkanı Özer Kayalı ve belediye yetkililerine Girne Zeytin Festivali ve ülkemizi tanıtan kitapçık ve hediyelik eşyalar takdim etti.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.