banner913
banner932
banner1012

Üniversitelerarası Masa Tenisine, GAÜ damgası

banner1020

Üniversitelerarası Masa Tenisi şampiyonasında Girne Amerikan Üniversitesi kadınlarda ve erkeklerde birincilik elde etti

banner974
Üniversitelerarası Masa Tenisine,  GAÜ damgası

banner971

Üniversite Sporları Federasyonu tarafından organize edilen Üniversitelerarası Masa Tenisi müsabakaları 21 Mart Perşembe günü Kuzey Kıbrıs Masa Tenisi Federasyonunda oynandı.  Kadınlarda dört üniversitenin katılımı ile gerçekleşen müsabakalar sonucunda Girne Amerikan Üniversitesi birinci, Doğu Akdeniz Üniversitesi ikinci ve Yakın Doğu Üniversitesi üçüncü olurken; dereceye giren takımlara madalyalarını GAÜ Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanı Türkay Akpınar taktim etti. 

Erkekler müsabakaları ise altı üniversitenin katılımı ile gerçekleşti. Oynanan çekişmeli maçların sonucunda Girne Amerikan Üniversitesi birinci, Doğu Akdeniz Üniversitesi ikinci ve Uluslararası Final Üniversitesi ise üçüncü oldu. Dereceye giren erkek takımlara madalyalarını Kuzey Kıbrıs Masa Tenisi Federasyon başkanı Mustafa Bekiroğulları verdi. 

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.