banner913
banner932
banner1012

Türeray’dan çifte şampiyonluk

banner1020

banner974
Türeray’dan çifte şampiyonluk

banner971

Dinç Türeray, İzmir'de düzenlenen açık turnuvada 40-49 yaş kategorinde hem teklerde hem de çiftlerde şampiyon olarak çifte şampiyonluk sevinci yaşadı

Milli masa tenisçimiz Dinç Türeray, veteran yaş grubunda hafta sonunda İzmir’de yapılan yarışmada 40-49 yaş grubunda ferdi erkeklerde ve çift erkeklerde şampiyon oldu.

İzmir'de düzenlenen ve para ödüllü açık turnuvada çok sayıda kaiteli yabancı sporcunun katıldığı Uluslararası İzmir Turnuvası’nda Dinç Türeray, 40-49 yaş kategorinde hem teklerde hem de çiftlerde şampiyon olarak çifte şampiyonluk sevinci yaşadı.

TÜRERAY:AÇIK TURNUVADA DA İLK ÜÇE GİRMEK İSTİYORUM

Dinç Türerey İzmir’de yapılan veteran turnuvasında  iki şampiyonluk kazandığı için basına yaptığı açıklamada  çok mutlu olduğunu,ülkesine 2 kupayla dönmenin gurur verici olduğunu belirtti.Türeraty sözlerine devamla dün başlayan açık turnuvada da başarılı olmak istediğini ve ilk üç içine girmek istediğini vurguladı.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.