banner913
banner932
banner1012

Teniste heyecan devam ediyor

banner1020

Girne kortlarında heyecan devam ederken, Sait Erkmen Senıor Tenis Turnuvası’nın ilk turu tamamlandı

banner974
Teniste heyecan devam ediyor

banner971

Bu yıl 2.'si düzenlenen Kuzey Kıbrıs Tenis Federasyonu Puanlı Girne Belediyesi Tenis Kulübü  2. Sait Erkmen Tenis Turnuvası ilk gün maçları ile son sürat devam ediyor.

Ana sponsorluğunu Kuzey Kıbrıs Turkcell'in üstlendiği anı turnuvasında Kuzey Kıbrıs Turkcell de yönetim kademesinde uzun yıllar hizmet veren merhum Sait Erkmen’in adının verildiği “ 1. Merkez Kort’  heyecan dolu bir atmosferde geçen maçlara tanıklık ediyor. Turnuva da bugün ve yarın yarı final ve final maçları oynanacak. Girne Tenis Federasyonu’ndan alınan bilgiye göre; kayıt ücretlerinden elde edilecek gelirlerin Sosyal Sorumluluk Projesi kapsamında kullanılacağı turnuvada final maçları ve ödül  töreni  10 Haziran Cumartesi akşamı yer alacak.

İlginin yoğun olduğu karşılaşmalarda ilk gün maçları sonuçları:

45+ Erkek Necat Yüksel 6/1 - 6/1 skorla Hakkı E. Laçinler'i

45+ Erkek Özgü Samioğlu (W.O) Zafer Hıdıroğlu'nu

45+ Erkek Bekir Tonga 7/5 - 3/6 - 6/4 Börte Barlasoğlu'nu

45+ Erkek Mustafa Taşeli 6/3 - 6/3 Murat Şahin'i

30+ Kadın Kadriye Debreli 6/0 - 6/0 Melike Piyale'yi

40+ Kadın Demet Onurlu 6/3 - 2/6 - 6/3 Feyza Aklar'ı

30+ Çift Kadınlar İpek Civisilli & İpek Özsev 6/1 - 6/1 Pembe Gürdeniz & Armağan Gül'ü geçerek bir üst tura geçmeyi başardılar.”

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.